Bayo Expert

Tradició arrossera des de 1860

Des de 1860 cultivem tots els nostres arrossos en ple parc natural amb l’ajuda de cavalls perxerons de color bai (bayo), dels quals sorgeix el nom de la nostra marca.

Els nostres arrossos i productes d’hostaleria són el fruit de la nostra experiència i capacitat d’innovació, i estan avalats per xefs de més prestigi reconeguts amb estrelles Michelin.

Un arròs únic

Prèmium

Arròs carnaroli

Arròs carnaroli prèmium
El rei dels arrossos

Elegit en l’alta cuina pel seu elegant aspecte al plat i per la seva versatilitat en múltiples receptes, garanteix sempre uns resultats excel·lents.

Format 2 x 2 kg.

Prèmium

Arròs carnaroli

Reserva

Carnaroli envellit

L’Arròs Bayo Carnaroli Premium Reserva es guarda en petites sitges a una temperatura controlada durant un mínim de 12 mesos. S’elabora al nostre molí artesanal de baixa velocitat, amb una molta delicada i natural per a obtenir un arròs d’alta qualitat que garanteix una cocció homogènia, ressaltant les qualitats de l’arròs carnaroli.

Format 4 x 1 kg.

Temperatura controlada

+

Envelliment

+

Slow mill process

=

Homogeneïtat en la cocció

Arròs carnaroli reserva envellit

Mas Tramontano

Al Mas Tramontano, un enclavament protegit i conegut antigament com les goles de l’Ebre, conreem un arròs únic i molt apreciat per la seva qualitat culinària.

Les particulars característiques i fertilitat del terreny, els nostres mètodes tradicionals de cultiu i un procés d’envelliment en sitges en garanteixen l’extraordinària qualitat i la gran capacitat per a absorbir el sabor dels aliments.

Vols ser-ne distribuïdor?

Si vols ser distribuïdor de Bayo Expert arròs carnaroli i incorporar a la teva oferta un producte únic, exclusiu i de qualitat prèmium per a alta cuina, contacta amb nosaltres.