Sobre arròs BAYO

Des del delta de l’Ebre, amb una sòlida tradició que es remunta a 1860, Arròs Bayo és una marca reconeguda per la seua gran qualitat.

Hereus d’una terra privilegiada, hem sabut combinar la tradició arrossera i l’esperit innovador per a oferir el millor arròs per a hostaleria, avalat per cuiners de prestigi i xefs amb estrella Michelin.

El nostre arròs és un producte únic que ha estat conreat amb mètodes tradicionals i respectuosos amb el medi ambient que garanteixen la qualitat des del camp fins a la taula.

Dirigits principalment al sector de la restauració i canal Horeca, l’objectiu d’Arròs Bayo és donar resposta a les necessitats dels cuiners professionals mitjançant una àmplia gamma de productes i sempre oferint el format més adient.

En aquesta línia, la nostra vocació de servei al sector ens ha portat a col·laborar amb escoles d’hostaleria en diferents àrees per a la formació dels futurs professionals de la restauració. Classes magistrals de xefs reconeguts, creació de sinergies amb altres marques, receptaris formatius o un concurs per premiar la millor recepta d’arròs destaquen entre els nostres projectes més recents.

Alta qualitat de producte i servei

La nostra situació privilegiada i les més modernes instal·lacions i processos de control ens permeten obtenir una elevada eficiència en el procés, garantint la més alta qualitat de producte i servei al client. Per això, organismes reguladors nacionals i internacionals han reconegut la nostra qualitat i ens han acreditat amb normes que garanteixen l’excel·lència en la seguretat alimentària BRC i IFS.