Ambaixadors Bayo

Fran López

Un xef amb 2 estrelles Michelin

Nascut a l’Aldea l’any 1983 i criat entre fogons, Fran López s’ha convertit en el primer ambaixador de la marca Bayo. La seva constant renovació a la cuina i la garantia d’èxit als seus restaurants, esdeveniments i serveis de càtering, fan d’aquest jove xef un referent en la gastronomia d’avantguarda.

Format a l’Escola de Cuina Hofmann de Barcelona i al Plaza Athénée de París pot presumir d’haver obtingut dos estrelles Michelin. La primera, el 2009, per al Restaurant Villa Retiro, i la segona, el 2016, per al Xerta Restaurant de Barcelona.

Pep Moreno

El xef del restaurant amb estrella Michelin Deliranto

Format a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, Pep Moreno és l’ambaixador de la nostra marca d’arròs prèmium Bayo Expert, que produeix la varietat carnaroli a la finca Mas Tramontano (delta de l’Ebre) de manera artesanal.

Com a referent de la gastronomia de fusió amb base mediterrània i xef dels restaurants Deliranto i Cook and Travel de Salou (Tarragona), Moreno fusiona l’art culinari amb la creació artística.

Les originals propostes del restaurant Deliranto a través de les narracions clàssiques li han valgut una estrella Michelin.