Ambaixadors Bayo

Fran López
Un xef amb 2 estrelles Michelin

Nascut a l’Aldea l’any 1983 i criat entre fogons, Fran López s’ha convertit en el primer ambaixador de la marca Bayo. La seva constant renovació a la cuina i la garantia d’èxit als seus restaurants, esdeveniments i serveis de càtering, fan d’aquest jove xef un referent en la gastronomia d’avantguarda.

Format a l’Escola de Cuina Hofmann de Barcelona i al Plaza Athénée de París pot presumir d’haver obtingut dos estrelles Michelin. La primera, el 2009, per al Restaurant Villa Retiro, quan només tenia 25 anys, que el convertia en el quart cuiner més jove del món a tenir aquest prestigiós guardó. I la segona, el 2016, per al Xerta Restaurant de Barcelona, que l’erigia com l’únic cuiner de Terres de l’Ebre amb dues estrelles de la Guia Roja.

Fran López
Un xef amb 2 estrelles Michelin

Nascut a l’Aldea l’any 1983 i criat entre fogons, Fran López s’ha convertit en el primer ambaixador de la marca Bayo. La seva constant renovació a la cuina i la garantia d’èxit als seus restaurants, esdeveniments i serveis de càtering, fan d’aquest jove xef un referent en la gastronomia d’avantguarda.

Format a l’Escola de Cuina Hofmann de Barcelona i al Plaza Athénée de París pot presumir d’haver obtingut dos estrelles Michelin. La primera, el 2009, per al Restaurant Villa Retiro, quan només tenia 25 anys, que el convertia en el quart cuiner més jove del món a tenir aquest prestigiós guardó. I la segona, el 2016, per al Xerta Restaurant de Barcelona, que l’erigia com l’únic cuiner de Terres de l’Ebre amb dues estrelles de la Guia Roja.