Blog
La Sega Gastronòmica, una jornada que reivindica el valor de l’autèntic arròs
Sota el lema El valor de l'autèntic arròs, el 27 de setembre passat vam celebrar la Sega Gastronòmica. Una jornada que va aplegar més de 130 professionals del sector de l'hostaleria i la restauració per a intercanviar coneixements i experiències en l'incomparable marc...
Arròs Bayo, present al Fòrum Gastronòmic de Girona per segon any consecutiu
Bayo, marca d’arròs per al canal Horeca amb la major quota de mercat a Catalunya, va ser present per segon any consecutiu al Fòrum Gastronòmic de Girona, amb un estand de més de 70 m2. Durant aquesta fira, que es va celebrar enguany del 18 al 20 de novembre, Bayo va...
La semana que viene vamos a estar en la 36 Salón Gourmets, en Madrid ![]()
Allí, del 17 al 20 de abril nos sentaremos en el Chester 🛋️ de Bayo con profesionales de la hostelería y charlaremos de diferentes temáticas del sector.![]()
Os esperamos a todos en el Stand 7C01 🙌🏼![]()
¡Feliz fin de semana! ![]()
#ArrozBayo #chesterdebayo #SalónGourmets #36salóngourmets
Viernes, hora de comer y nuestro magnífico amigo y chef Ferran Cerro cocinando... el resultado solo puede ser un éxito 😋![]()
Eso si, siempre con Arroz BAYO, el arroz de 𝐡𝐨𝐬𝐭𝐞𝐥𝐞𝐫í𝐚 por exceléncia 👩🍳👨🍳
🌾 Con que variedades te quedas en tu restaurante? 🍽![]()
#deltadelebro #Arroz #chefs #comunidadbayo #alimentacion #hostelería #restaurantes #ArrozBayo
Sus Majestades los Reyes Magos lo tienen muy claro con el arroz… 😋 y tú? ![]()
Arroz BAYO desea una que vengan cargados de felicidad, salud y sabor. Feliz noche de Reyes 💫👑