Bayo,
essència de la tradició arrossera

Els nostres arrossos es distingeixen per la seva gran qualitat i sabor. Amb el nostre arròs conreat al delta de l’Ebre i una acurada selecció d’arrossos del món podràs elaborar des de les receptes tradicionals més senzilles a les més innovadores, per a servir a les taules dels millors restaurants i crear àpats per a sorprendre els comensals més exigents.

Bayo,
essència de la tradició arrossera

Els nostres arrossos es distingeixen per la seva gran qualitat i sabor. Amb el nostre arròs conreat al delta de l’Ebre i una acurada selecció d’arrossos del món podràs elaborar des de les receptes tradicionals més senzilles a les més innovadores, per a servir a les taules dels millors restaurants i crear àpats per a sorprendre els comensals més exigents.

Ambaixadors BAYO

Fran López i Pep Moreno, ambaixadors amb extrella

Els xefs Fran López i Pep Moreno, màxims exponents de la cuina amb arròs, són els ambaixadors de luxe de la nostra marca Bayo. Dos professionals referents de la gastronomia actual que a més atresoren tres estrelles Michelin.

Fran López, el primer ambaixador de la marca Bayo, referent de la gastronomia d’avantguarda amb projectes com el Restaurant Villa Retiro i el Xerta Restaurant de Barcelona, ha aconseguit dos estrelles Michelin.

Pep Moreno, ambaixador de la nostra marca d’arròs prèmium Bayo Expert, referent de la gastronomia de fusió amb base mediterrània, ha obtingut una estrella Michelin pels originals menús de conte del restaurant Deliranto de Salou.

Ambaixadors BAYO

Fran López i Pep Moreno, ambaixadors amb extrella

Els xefs Fran López i Pep Moreno, màxims exponents de la cuina amb arròs, són els ambaixadors de luxe de la nostra marca Bayo. Dos professionals referents de la gastronomia actual que a més atresoren tres estrelles Michelin.

Fran López, el primer ambaixador de la marca Bayo, referent de la gastronomia d’avantguarda amb projectes com el Restaurant Villa Retiro i el Xerta Restaurant de Barcelona, ha aconseguit dos estrelles Michelin.

Pep Moreno, ambaixador de la nostra marca d’arròs prèmium Bayo Expert, referent de la gastronomia de fusió amb base mediterrània, ha obtingut una estrella Michelin pels originals menús de conte del restaurant Deliranto de Salou.

L’arròs d’hostaleria
per excel·lència

L’arròs Bayo arriba a la cuina dels restaurants amb una sòlida tradició que es remunta a 1860 i en un cultiu basat en mètodes tradicionals. Xefs i cuiners valoren la qualitat dels nostres arrossos, la fiabilitat i el bon comportament en la cocció.

L’arròs d’hostaleria
per excel·lència

L’arròs Bayo arriba a la cuina dels restaurants amb una sòlida tradició que es remunta a 1860 i en un cultiu basat en mètodes tradicionals. Xefs i cuiners valoren la qualitat dels nostres arrossos, la fiabilitat i el bon comportament en la cocció.