Bayo,
essència de la tradició arrossera
Els nostres arrossos es distingeixen per la seva gran qualitat i sabor. Amb el nostre arròs conreat al delta de l’Ebre i una acurada selecció d’arrossos del món podràs elaborar des de les receptes tradicionals més senzilles a les més innovadores, per a servir a les taules dels millors restaurants i crear àpats per a sorprendre els comensals més exigents.
Bayo,
essència de la tradició arrossera
Els nostres arrossos es distingeixen per la seva gran qualitat i sabor. Amb el nostre arròs conreat al delta de l’Ebre i una acurada selecció d’arrossos del món podràs elaborar des de les receptes tradicionals més senzilles a les més innovadores, per a servir a les taules dels millors restaurants i crear àpats per a sorprendre els comensals més exigents.
Ambaixadors BAYO
Fran López i Pep Moreno, ambaixadors amb extrella
Els xefs Fran López i Pep Moreno, màxims exponents de la cuina amb arròs, són els ambaixadors de luxe de la nostra marca Bayo. Dos professionals referents de la gastronomia actual que a més atresoren tres estrelles Michelin.
Fran López, el primer ambaixador de la marca Bayo, referent de la gastronomia d’avantguarda amb projectes com el Restaurant Villa Retiro i el Xerta Restaurant de Barcelona, ha aconseguit dos estrelles Michelin.
Pep Moreno, ambaixador de la nostra marca d’arròs prèmium Bayo Expert, referent de la gastronomia de fusió amb base mediterrània, ha obtingut una estrella Michelin pels originals menús de conte del restaurant Deliranto de Salou.
Ambaixadors BAYO
Fran López i Pep Moreno, ambaixadors amb extrella
Els xefs Fran López i Pep Moreno, màxims exponents de la cuina amb arròs, són els ambaixadors de luxe de la nostra marca Bayo. Dos professionals referents de la gastronomia actual que a més atresoren tres estrelles Michelin.
Fran López, el primer ambaixador de la marca Bayo, referent de la gastronomia d’avantguarda amb projectes com el Restaurant Villa Retiro i el Xerta Restaurant de Barcelona, ha aconseguit dos estrelles Michelin.
Pep Moreno, ambaixador de la nostra marca d’arròs prèmium Bayo Expert, referent de la gastronomia de fusió amb base mediterrània, ha obtingut una estrella Michelin pels originals menús de conte del restaurant Deliranto de Salou.
L’arròs d’hostaleria
per excel·lència
L’arròs Bayo arriba a la cuina dels restaurants amb una sòlida tradició que es remunta a 1860 i en un cultiu basat en mètodes tradicionals. Xefs i cuiners valoren la qualitat dels nostres arrossos, la fiabilitat i el bon comportament en la cocció.
L’arròs d’hostaleria
per excel·lència
L’arròs Bayo arriba a la cuina dels restaurants amb una sòlida tradició que es remunta a 1860 i en un cultiu basat en mètodes tradicionals. Xefs i cuiners valoren la qualitat dels nostres arrossos, la fiabilitat i el bon comportament en la cocció.
Blog
La Sega Gastronòmica, una jornada que reivindica el valor de l’autèntic arròs
Sota el lema El valor de l'autèntic arròs, el 27 de setembre passat vam celebrar la Sega Gastronòmica. Una jornada que va aplegar més de 130 professionals del sector de l'hostaleria i la restauració per a intercanviar coneixements i experiències en l'incomparable marc...
Arròs Bayo, present al Fòrum Gastronòmic de Girona per segon any consecutiu
Bayo, marca d’arròs per al canal Horeca amb la major quota de mercat a Catalunya, va ser present per segon any consecutiu al Fòrum Gastronòmic de Girona, amb un estand de més de 70 m2. Durant aquesta fira, que es va celebrar enguany del 18 al 20 de novembre, Bayo va...