BAYO EXPERT

Tradició arrossera des de 1860

Des de 1860 cultivem tots els nostres arrossos en ple parc natural amb l’ajuda de cavalls perxerons de color bai, dels quals sorgeix el nom de la nostra marca.

Els nostres arrossos i productes d’hostaleria són el fruit de la nostra experiència i capacitat d’innovació, i estan avalats per xefs de prestigi reconeguts amb estrelles Michelin.

Prèmium

ARRÒS CARNAROLI

ARROZ CARNAROLI

El rei dels arrossos

Preferit en l’alta cuina pel seu elegant aspecte al plat i per la seva versatilitat en múltiples receptes, garanteix sempre uns resultats excel·lents.

Prèmium

ARROZ CARNAROLI

ARROZ CARNAROLI

Carnaroli envellit

L’Arròs Bayo Carnaroli Premium Reserva es guarda en petites sitges a una temperatura controlada durant un mínim de 12 mesos. S’elabora al nostre molí artesanal de baixa velocitat, amb una molta delicada i natural per a obtenir un arròs d’alta qualitat que garanteix una cocció homogènia, ressaltant les qualitats de l’arròs carnaroli.

Temperatura controlada
Temperatura controlada
+
Envejecimiento
Envelliment
+
Slow millo process
Slow millo process
=
Homogeneidad en la coacción
Homogeneïtat en la cocció

Mas Tramontano

Al Mas Tramontano, un enclavament protegit i conegut antigament com les goles de l’Ebre, conreem un arròs únic i molt apreciat per la seva qualitat culinària.

Les particulars característiques i fertilitat del terreny, els nostres mètodes tradicionals de cultiu i un procés d’envelliment en sitges en garanteixen l’extraordinària qualitat i la gran capacitat per a absorbir el sabor dels aliments.