Blog
La Sega Gastronòmica, una jornada que reivindica el valor de l’autèntic arròs
Sota el lema El valor de l'autèntic arròs, el 27 de setembre passat vam celebrar la Sega Gastronòmica. Una jornada que va aplegar més de 130 professionals del sector de l'hostaleria i la restauració per a intercanviar coneixements i experiències en l'incomparable marc...
Arròs Bayo, present al Fòrum Gastronòmic de Girona per segon any consecutiu
Bayo, marca d’arròs per al canal Horeca amb la major quota de mercat a Catalunya, va ser present per segon any consecutiu al Fòrum Gastronòmic de Girona, amb un estand de més de 70 m2. Durant aquesta fira, que es va celebrar enguany del 18 al 20 de novembre, Bayo va...
¡ATENCIÓN!![]()
Cancelada La Siega Gastronómica 2025 de hoy por recomendación de Protección Civil debido a las fuertes lluvias en el Delta del Ebro.![]()
Más adelante, informaremos sobre cualquier novedad relacionada. Sentimos las molestias y agradecemos vuestra comprensión.![]()
#cocinalasiegabayo #Siegagastronomica #ArrozBayo #deltadelebro #restauracion #showcooking #Chefs #arroz #NomenFoods
Showcooking | Finalmente, esta jornada profesional la concluiremos con la estrella Michelin Cesc Rovira, de Fonda Xecs (Gombrèn), quien no deja de sorprendernos con su cocina creativa, sabrosa y sugerente.![]()
▶️ Síguelo en directo en nuestro YouTube "Arroz Bayo"![]()
#cocinalasiegabayo #SiegaGastronomica #ArrozBayo #deltadelebro #restauracion #showcooking #chefs #arroz #nomenfoods
Showcooking | Entre los chefs de la jornada, nos acompañará Albert Guzmán, del Albert Guzmán Restaurant (La Ràpita), quien destaca por su cocina tradicional con toques modernos y de autor.![]()
▶️ Síguelo en directo en nuestro YouTube "Arroz Bayo"![]()
#cocinalasiegabayo #SiegaGastronomica #ArrozBayo #deltadelebro #restauracion #showcooking #chefs #arroz #nomenfoods

